Mijn favorieten

Verkoop

Verkoop van uw woonhuis.

De eigen woning is doorgaans uw kostbaarste bezit. Het verkopen daarvan lijkt in de huidige markt geen moeilijke opgave. Maar het maximaliseren van de opbrengst blijft echter topsport. En als OMM makelaars kunnen wij dat als geen ander.

Bij een eerste gesprek merken wij vaak dat (potentiële) opdrachtgevers zich toch wat overvallen voelen bij wat daar allemaal bij komt kijken. Het gaat namelijk niet alleen om die hoogste opbrengst. Maar ook het minimaliseren van de kans op problemen achteraf en de veiligste route daar naar toe. Om opdrachtgevers keuzevrijheid te bieden werken wij met drie keuzepakketten. Hierdoor is er altijd een dienstverlenings-niveau’s dat bij u past.

Maar belangrijker is dat u met OMM kiest voor zekerheid en een maximale kwaliteit. Want met twee beëdigd makelaars en een eigen bouwkundige (ing.) in huis wordt u alle zorg uit handen genomen en weet u zeker dat u optimaal begeleidt wordt. Zeker in de huidige tijd waarbij veel partijen op de markt opereren die geen papieren bezitten, maar zich wel makelaar kunnen noemen sinds de afschaffing van de titelbescherming.

Onderwerpen die bij een eerste gesprek aan de orde komen zijn verder onder andere:
- De mogelijkheid van stille verkoop.
- Het digitale woningdossier.
- Het optimaliseren van de foto’s.
- Het NEN meetrapport.
- Wel of geen bouwkundig rapport.
- Verkopen bij inschrijving.
- De nadelen van verkopen middels inloopmiddagen.
- Verkoopstyling.
- Het belang van een uitgebreide opleveringscontrole.
- Het vervallen van de titelbescherming van de makelaar.

- Het belang van eigen bouwkundige kennis in huis.

Wanneer u belangstelling hebt voor onze manier van werken, bel dan ons kantoor op 013-7504504 voor een GRATIS WAARDEBEPALING van uw woning. U weet dan snel wat u woning waard is. En u komt te weten wat wij anders doen dan andere makelaars.

Mailen mag natuurlijk ook: info@omm-makelaars.nl
Of stuur een WhatsApp: 06-54292568


Met vriendelijke groet,


Het team van OMM-makelaars