Mijn favorieten

De medewerkers van OMM makelaars.

 

Eric Oostelbos

Eric Oostelbos eric@omm-makelaars.nl
Eric is graag creatief bezig. Zo maakt hij meestal de inleidende teksten voor de brochures. Als hij hiermee bezig is, herkennen wij dit aan een gulle grijns op zijn gezicht. Vrolijkheid is sowieso een handelsmerk van hem. "Wat je thuis doet moet je zelf weten, maar hier op kantoor wordt gelachen," zegt hij vaak. Maar als het op prijsonderhandelingen of bouwkundige vraagstukken aankomt, dan zie je ineens een andere Eric. Hij is dan serieus en niet snel klem te praten. Verder typeert hem een grote betrokkenheid bij alles wat hij doet en iedereen die hem nodig heeft. Zijn ingenieursverleden heeft ook zijn littekens nagelaten: we worden wel eens moe van zijn streven naar perfectie.

Eric Oostelbos

Karin Meier Mattern karin@omm-makelaars.nl
Karin is bij ons de grootste huizengek. Zij gaat op haar vrije dag nog op bouwplaatsen rondkijken! Haar passie voor de huizenmarkt is ook te merken in haar dagelijkse werk. Zij weet als geen ander welke woningen nieuw in de verkoop zijn gekomen, wat er verkocht is en voor welke prijs. Deze "hobby" is erg handig, want zij is direct op de hoogte van wat er zoal speelt in de wijk. Taxeren, huizen in de verkoop nemen of het onderhandelen tot een goede prijs zijn haar favoriete bezigheden. Als na afloop van een onderhandeling koper en verkoper helemaal tevreden zijn, dan pas vindt zij dat ze een goede deal gemaakt heeft. Ook van bezichtigingen maakt zij een feestje, immers de koper neemt er vrij voor, de verkoper poetst het huis en de makelaar hoort op zijn minst op tijd aanwezig te zijn en er een gezellige rondleiding van te maken.

Deborah Oerlemans deborah@omm-makelaars.nl
Dit is Deborah. We maken er wat mee mee. Ze kwam binnen als stagiaire van de secretaresse opleiding met de visie: Makelaardij? So what?! Als ik maar een stageplaats heb. Na enige tijd bleek makelaardij-so-what toch best leuk te zijn en is ze voor vakantiewerk blijven hangen. Vakantiewerk werd tijdelijk contract en tijdelijk contract werd vaste baan. En ze werkte hier met veel plezier, maar zomer 2011 kwam er een nieuwe uitdaging voorbij en ging ze bij een ander makelaarskantoor werken. Gelukkig voor ons heeft ze zich weer bedacht. Bij OMM blijkt het toch gezelliger te zijn (dat wisten wij al lang natuurlijk ….) en dus is ze weer terug bij af, pardon, bij OMM natuurlijk.

Miranda Oerlemans miranda@omm-makelaars.nl
Deze dame is onze stille kracht. Maar stille krachten hebben vaak diepe gronden. En die heeft ze en dat is maar goed ook, want zij verricht namelijk de administratie van ons bedrijf. Na ervaring te hebben opgedaan bij onder andere een accountantskantoor en een advocatenkantoor, hebben wij haar kunnen strikken voor onze boekhouding. En daar zijn we heel blij mee, want factureren, creditnota’s, BTW-aangiftes en cijfermatig puzzelwerk daar snapt verder niemand iets van. Maar Miranda zoekt alles uit tot op twee cijfers achter de komma. We zijn dan ook maar gestopt met hierover vragen te stellen. Mooi; kunnen wij ons lekker bezig houden met het verkopen van de huizen.

Laurie Ruisch laurie@omm-makelaars.nl 
Laurie is sinds het voorjaar van 2015 onze nieuwe aanwinst. De markt begint aan te trekken en OMM had meer mankracht nodig. Na de eerste sollicitatie ronde kwam Laurie als beste uit de bus! Ze heeft zich binnen korte tijd al goed bewezen. Een hard werkende lieve dame die iedereen graag helpt. We kunnen haar nu al niet meer missen!


 


Kristel Hoogenboom kristel@omm-makelaars.nl
Kristel is eind 2016 bij ons gestart in verband met de toenemende drukte. We zochten iemand met ervaring en Kristel heeft hiervoor 12 jaar op een ander makelaarskantoor gewerkt. Ze dacht daarom alles al wel te weten, tot ze de eerste week bij ons had gewerkt … Maar inmiddels is ze bijgepraat over digitale dossiers, Virtual Reality, de OMM-app, de sms-notificaties en alle andere moderne middelen die wij gebruiken, en heeft ze alles onder de knie. Kon ze toch weer lachend op de foto.