Mijn favorieten

Onze medewerkers

OMM Makelaars

ing. H.M.W. Oostelbos
ing. H.M.W. Oostelbos
Beëdigd Makelaar / Taxateur (RMT)
06-54292568
Eric heeft in 1989 zijn opleiding HTS Bouwkunde afgerond. Daarna heeft hij bijna 10 jaar als bouwkundige gewerkt, o.a. bij Bouw- en Woningtoezicht in Breda en bij een architectenbureau. Eric is vervolgens in 1999 beëdigd als Makelaar / Taxateur door de rechtbank in Breda en ingeschreven als Register Makelaar / Taxateur (RMT). Hij heeft een vrolijke natuur en dit is in al zijn werkzaamheden te herkennen. Maar als het op prijsonderhandelingen of bouwkundige vraagstukken aankomt, dan zie je ineens een andere Eric. Hij is dan serieus en niet snel klem te praten. Verder typeert hem een grote betrokkenheid bij alles wat hij doet en iedereen die hem nodig heeft. Zijn ingenieursverleden heeft ook zijn littekens nagelaten: we worden wel eens moe van zijn streven naar perfectie. Mobiel: 06-54292568.
K. Meier Mattern
K. Meier Mattern
Beëdigd Makelaar / Taxateur (RMT)
06-51754767
Ook Karin is Beëdigd Makelaar / Taxateur (2004) en ingeschreven als Register Makelaar / Taxateur (RMT). Karin Zij is bij ons de grootste huizengek. Ze gaat op haar vrije dag nog op bouwplaatsen rondkijken! Haar passie voor de huizenmarkt is ook te merken in haar dagelijkse werk. Deze "hobby" is erg handig, want zij is direct op de hoogte van wat er zoal speelt in ons jachtgebied. Taxeren, huizen in de verkoop nemen of het onderhandelen tot een goede prijs zijn haar favoriete bezigheden. Als na afloop van een onderhandeling koper en verkoper helemaal tevreden zijn, dan pas vindt zij dat ze een goede deal gemaakt heeft. Ook van bezichtigingen maakt zij een feestje, immers de koper neemt er vrij voor, de verkoper poetst het huis en de makelaar hoort op zijn minst op tijd aanwezig te zijn en er een gezellige rondleiding van te maken. Mobiel: 06- 51754767.
D. Vermeer-Oerlemans
D. Vermeer-Oerlemans
Aankomend makelaar (ARMT)
06-81887479
Dit is Deborah. We maken er wat mee mee. Ze kwam binnen als stagiaire van de secretaresse opleiding met de visie: Makelaardij? So what?! Als ik maar een stageplaats heb. Na enige tijd bleek de makelaardij toch best leuk te zijn en is ze blijven hangen bij OMM. Stage-plaats werd vaste baan. Inmiddels is ze gecertificeerd Assistent Makelaar (ARMT) en bijna klaar met de vervolgopleiding Kandidaat makelaar (KRMT). Ze doet met veel flair bezichtigingen en geeft tevens leiding aan de binnendienst. We noemen haar ook wel eens de “spin in het web”, want Deborah zorgt dat op kantoor alles op rolletjes loopt; haar ontgaat niets! Deborah is na een tussenstop in Berkel-Enschot weer woonachtig in de Reeshof. Mobiel: 06-81887479.
M.E.A.M. Oerlemans
M.E.A.M. Oerlemans
Office medewerker administratie
013-7504504
Deze dame is onze stille kracht. Maar stille krachten hebben vaak diepe gronden. En die heeft ze en dat is maar goed ook, want zij verricht namelijk de administratie van ons bedrijf. Na ervaring te hebben opgedaan bij onder andere een accountantskantoor en een advocatenkantoor, hebben wij haar kunnen strikken voor onze boekhouding. En daar zijn we heel blij mee, want factureren, creditnota’s, BTW-aangiftes en cijfermatig puzzelwerk daar snapt verder niemand iets van. Maar Miranda zoekt alles uit tot op twee cijfers achter de komma. We zijn dan ook maar gestopt met hierover vragen te stellen. Mooi; kunnen wij ons lekker bezig houden met het verkopen van de huizen.
K. Hoogenboom - Van Gils
K. Hoogenboom - Van Gils
Makelaars assistent
013-7504504
Kristel is eind 2016 bij ons gestart in verband met de toenemende drukte. We zochten iemand met ervaring en Kristel heeft hiervoor 12 jaar op een ander makelaarskantoor gewerkt. Ze dacht daarom alles al wel te weten, tot ze de eerste week bij ons had gewerkt … Maar inmiddels is ze bijgepraat over digitale dossiers, Virtual Reality, de OMM-app, de sms-notificaties en alle andere moderne middelen die wij gebruiken, en heeft ze alles onder de knie. Kon ze toch weer lachend op de foto. Ook zij is bijna klaar met de opleiding gecertificeerd Assistent Makelaar (ARMT).
C.A.M. Bokma
Carmen is sinds kort ons team komen versterken. Ze had al ooit stage gelopen bij een verhuurmakelaar. Ook leuk natuurlijk, maar een beetje ambitieuze dame gaat natuurlijk voor het echte werk. En dus solliciteerde ze bij ons toen er een plekje vrij kwam. Wij zijn er inmiddels blij mee en gaven haar meteen de mooiste werkplek: achter de balie bij de ingang. Kan ze mooi alles in de gaten houden. Kortom: u kunt er niet omheen, en wij kunnen niet meer zonder.