Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding.

Dit wilt u toch niet meemaken?
Nu was dit misschien een extreme miskoop. Maar ook kleinere problemen kunnen heel vervelend uitpakken Daarom begeleiden u graag bij het aankopen van uw nieuwe woning. Onze twee beëdigd makelaars hebben jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed. Natuurlijk hebben zij tevens de nodige bouwkundige kennis in huis. Eén van de makelaars is zelfs bouwkundig ingenieur en is tien jaar als bouwkundige werkzaam geweest bij onder andere Bouw- en Woningtoezicht in Breda en op een architectenbureau in Fijnaart.
 

Bij het aankopen van een huis komt meer kijken dan de prijsonderhandeling alleen. Onze aankoopbegeleiding strekt zich dan ook uit over een breder terrein.

Wij bekijken voor u o.a.:
- De kadastraal-juridische aspecten
- Het bestemmingsplan
- De milieu-aspecten (bodem / toegepaste materialen)
- De bouwkundige kwaliteit
- De architectonische kwaliteit
- De functionele mogelijkheden (en aanpasbaarheid)
- De verbouwingsmogelijkheden
- De courantheid
- De kwaliteit van de woonomgeving

De aankopend makelaar zal u bijstaan in uw aankoopproces, u daarin adviseren, de nodige onderzoeken doen en gegevens verzamelen, teneinde tot een totaaloordeel over de woning te komen. Het doel daarbij is dat er achteraf geen problemen of teleurstellingen overblijven.

Wij bewaken en sturen daarom het gehele proces van een eerste bezichtiging tot aan de opleveringscontrole.

Dit leidt er ook wel eens toe dat we adviseren niet tot aankoop over te gaan. Want ook dat kan een goed advies zijn. Stelt u onze expertise op prijs bij de aankoop van uw nieuwe woning? Wij zijn u graag van dienst.

Wanneer u toevallig op een OMM woning bent gevallen (niet geheel ondenkbaar), dan kunnen de makelaars van OMM natuurlijk geen aankoopbegeleiding voor u doen. Graag verwijzen we u dan naar één van onze collega's:

http://www.funda.nl/makelaars/tilburg/aankoopmakelaars/